(+45) 71 92 48 48

Betalingsgateway – FLATPAY

Med betalingsterminalen fra FLATPAY medfølger også brugsretten til den betalingsgateway FLATPAY anvender og til det leverede software. Dette betyder, at du får FLATPAYs bedste betalingsgateway uden at skulle tænke på anskaffelse af licens m.m. Aftalens inklusion af en betalingsgateway betyder, at slutbrugerens transaktioner er beskyttede og altid vil gå nemt igennem. FLATPAY tilbyder en fantastisk og meget billig løsning inden for betalingsterminaler. Terminalen kommer uden månedlige betalinger og koster 0 kr. at leje. Med FLATPAY betaler du 0,99% af transaktioner, hvilket samtidig er en af de laveste priser på markedet.

Markedet vs FLATPAY

KriteriumAndre udbydereFLATPAY
TerminalKoster ekstra (op til 500 kr. per md.)0 kr.
Danske kortVarierer – op til 1,5%0,99%
EU-kortVarierer – op til 1,5%0,99%
FirmakortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Internationale kortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Samlet omkostning i procentTypisk 1,5% til 1,8%0,99%
EjerskabInternationaltDansk
ServiceVarierende og koster ekstraGratis 24/7 support
Pris for e-mailsKoster op mod 5 kr. per e-mailAltid 0 kr.
GebyrerMasser – også obligatoriskeIngen obligatoriske gebyrer
Bonruller12-20 kr. pr. rulleKostpriser med automatisk opfyldning (8 kroner)
FremtidssikretVarierer
Pæn og brugervenlig terminal med touchscreen
Ekstraomkostninger væltet over på dine kunder

Hvordan fungerer betalingsgateways?

En betalingsgateway er en tjeneste, der hjælper med at behandle online betalinger. Når en kunde foretager et køb online, samarbejder betalingsgatewayen med kundens bank om at godkende transaktionen og sikre, at pengene overføres til forhandleren.

For at kunne bruge en betalingsgateway skal du oprette en konto og give nogle grundlæggende oplysninger om din virksomhed. Når din konto er godkendt, kan du begynde at bruge gatewayen til at behandle betalinger. Gatewayen opkræver et lille gebyr for hver transaktion, men det er normalt meget lavere end de gebyrer, som banker eller kreditkortselskaber opkræver.

Desuden kan betalingsgatewayen hjælpe med at beskytte dine kunders oplysninger ved at kryptere deres data og lagre dem i en sikker database. En betalingsgateway er derfor en god måde at strømline dine onlinebetalinger på og beskytte dine kunders oplysninger.

Sammenhængen mellem betalingsgateways og betalingsterminaler

En betalingsgateway er mellemmanden mellem en forhandler og en kreditkortprocessor. Den godkender kreditkortbetalinger og sørger for, at pengene overføres fra kundens konto til virksomhedens konto. En kreditkortterminal er en fysisk enhed, der bruges til at trække eller indsætte kreditkort. Terminalen læser oplysningerne på kreditkortet og sender dem til processoren. Processoren kontakter derefter betalingsgatewayen. Gatwayen bekræfter, at pengene er til rådighed, og overfører pengene til den forhandlerenskonto.

Kort sagt er en betalingsgateway nødvendig for, at en kreditkorttransaktion kan finde sted. Uden den ville transaktionen ikke blive godkendt, og pengene ville ikke blive overført. Kreditkortterminaler er blot en af de mange måder, hvorpå købmænd kan acceptere kreditkortbetalinger; det er dog langt den mest almindelige metode. Terminaler anvendes også ofte sammen med POS-systemer (point-of-sale), som giver yderligere funktioner såsom lagerstyring og kundesporing.

Betalingsgateway priser

Gebyrerne for betalingsgateways varierer afhængigt af virksomhedens størrelse og type. Virksomhedens karakteristika har også indflydelse på, hvilke funktioner og tjenester, der er nødvendige. De fleste betalingsgateway udbydere opkræver dog et månedligt gebyr, et gebyr pr. transaktion og et oprettelsesgebyr. Det månedlige gebyr er typisk baseret på antallet af transaktioner, der behandles via gatewayen, mens gebyret pr. transaktion er en procentdel af det samlede transaktionsbeløb.

Opsætningsgebyret er et engangsgebyr, der dækker omkostningerne ved at oprette og konfigurere betalingsgatewayen. Ud over disse gebyrer kan virksomhederne også blive pålagt at betale yderligere omkostninger til PCI-overholdelse og kundesupport. Dette skal du ikke tænke på hos FLATPAY, da vi har dansk support 24 timer i døgnet.

Få et tilbud her

(Kræver en forventet månedlig omsætning på minimum 40.000 kr. på kortterminal)