(+45) 71 92 48 48

FLATPAYs betalingsterminal

Betalingsterminalen fra FLATPAY har alle de nødvendige funktioner, så du kan give dine kunder den bedst mulige oplevelse. Terminalen fra FLATPAY har både scanner, kassesystem, et stilrent design, og er desuden trådløs med WiFi og Bluetooth. Udover WiFi har A920Pro terminalen, som FLATPAY benytter, også adgang til mobildata, hvilket sikrer en forbindelse selv uden WiFi.

Med vores produkt får du en billig betalingsterminal, hvor du aldrig igen skal bekymre dig om, hvor mange terminaler du bruger. Dette skyldes, at prisen altid er 0 kr. og intet abonnement. 0 kroner i leje og kun 0,99% i flad transaktionspris er svært at sige nej til, men hvis du stadigvæk er i tvivl om FLATPAY er noget for dig, så kan du læse videre nedenfor.

FLATPAY har alle de nødvendige funktioner for betalingsterminaler

Hvis du leder efter en betalingsterminal, skal du først sikrer dig, at den har de mest essentielle funktioner. For det første skal den kunne acceptere de mest gængse kredit- og debitkort. Dernæst skal den have en indbygget printer til kvitteringer. Endelig skal den kunne oprette forbindelse til internettet, så den kan behandle transaktioner i realtid. Med disse funktioner vil du kunne acceptere betalinger fra alle og overalt. Og du vil kunne gøre det hele uden at skulle bekymre dig om langsomme eller upålidelige internetforbindelser.

Sidst men ikke mindst skal sikkerheden være helt i top. Dette vil sikre, at dine kunder kan bruge alle kort uden bekymringer.  Hos FLATPAY er sikkerheden altid i top.

FLATPAY bruger terminalen A920Pro. Er du nysgerrig på de tekniske specifikationer, kan du læse mere om dem her:

Vælg en betalingsterminal som passer til virksomhedens størrelse

Når en virksomhed overvejer at skifte til en ny betalingsterminal, så afhænger beslutningen af virksomhedens størrelse. Små virksomheder kan måske slippe afsted med en enkelt terminal, der bruges til alle transaktioner. En større virksomhed vil højst sandsynligt have brug for flere terminaler. Antallet af terminaler, der er nødvendige, afhænger også af, hvor mange forskellige typer transaktioner der foretages. Hvis en virksomhed f.eks. kun sælger fysiske varer, er der måske ikke brug for så mange terminaler som en virksomheder sælger varer både fysisk og online.

Virksomhedstypen spiller også en rolle for, hvor mange terminaler der er behov for. En restaurant vil f.eks. have brug for flere terminaler end en detailbutik, og helst mobile terminaler for at kunne servicere kunder der sidder udenfor. Med så mange faktorer at tage hensyn til er det ikke underligt, at det kan være en vanskelig opgave at vælge den rigtige betalingsterminal! Hos FLATPAY er vi dog altid klar til at hjælpe dig!

Hvad koster det at leje en betalingsterminal?

Hvis du overvejer at leje en betalingsterminal til din virksomhed, spekulerer du sikkert over, hvor meget det vil koste. Svaret afhænger af en række faktorer, herunder hvilken type terminal du vælger, og hvor længe lejeaftalen varer. Generelt set kan du dog forvente at betale omkring 99 kr. om måneden for den billigste betalingsterminal. Terminaler med flere funktioner koster mere at leje, men de kan spare dig penge i det lange løb ved at øge effektiviteten og reducere behandlingsgebyrerne.

I sidste ende er en snak med en kvalificeret udbyder den bedste måde at bestemme, hvilken betalingsterminal der er den rigtige for din virksomhed. De kan hjælpe dig med at finde den rigtige terminal til dine behov og dit budget.

Alternativt kan du i stedet vælge FLATPAY, hvor vi tilbyder leje af terminal for kun 0 kr. Trods den uhørt lave pris, så benytter vores betalingsterminaler den nyeste teknologi og har et væld af smarte funktioner.

Markedet vs FLATPAY

KriteriumAndre udbydereFLATPAY
TerminalKoster ekstra (op til 500 kr. per md.)0 kr.
Danske kortVarierer – op til 1,5%0,99%
EU-kortVarierer – op til 1,5%0,99%
FirmakortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Internationale kortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Samlet omkostning i procentTypisk 1,5% til 1,8%0,99%
EjerskabInternationaltDansk
ServiceVarierende og koster ekstraGratis 24/7 support
Pris for e-mailsKoster op mod 5 kr. per e-mailAltid 0 kr.
GebyrerMasser – også obligatoriskeIngen obligatoriske gebyrer
Bonruller12-20 kr. pr. rulleKostpriser med automatisk opfyldning (8 kroner)
FremtidssikretVarierer
Pæn og brugervenlig terminal med touchscreen
Ekstraomkostninger væltet over på dine kunder

Få et tilbud her

(Kræver en forventet månedlig omsætning på minimum 40.000 kr. på kortterminal)