(+45) 71 92 48 48

Sørger du en Visa Dankort-terminal – hvorfor vælge FLATPAY?

FLATPAYs terminaler kan modtage Visa Dankort og Mastercard Dankort og dækker dermed langt de flestes behov. Hos FLATPAY tilbyder vi en alt-i-en-løsning inden for betalingsterminaler. Vores eneste produkt er A920Pro, men vi behøver ikke andet, og det gør du heller ikke. Med denne terminal får du en lynhurtig processor, et pænt design, 5.5 tommer skærm, kontaktløs betaling, og et fantastisk sikkerhedssystem, der alt sammen garanterer din virksomhed, og dine kunder den bedst mulige oplevelse. Terminalen er desuden fremtidssikret i form af en lang række funktioner som inkluderer scanner, kassesystem, kamera, WIFI, kontaktløs betaling m.m.. Se alle specifikationerne her:

Prisen på terminalen fra FLATPAY er desuden en af de bedste på markedet. Med fokus på billige transaktioner, har vi gjort alt for at slippe af med gebyrer og uforudsete omkostninger for både vores kunder og slutbrugeren.

Markedet vs FLATPAY

KriteriumAndre udbydereFLATPAY
TerminalKoster ekstra (op til 500 kr. per md.)0 kr.
Danske kortVarierer – op til 1,5%0,99%
EU-kortVarierer – op til 1,5%0,99%
FirmakortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Internationale kortVarierer - typisk 1,75% til 2,0%0,99%
Samlet omkostning i procentTypisk 1,5% til 1,8%0,99%
EjerskabInternationaltDansk
ServiceVarierende og koster ekstraGratis 24/7 support
Pris for e-mailsKoster op mod 5 kr. per e-mailAltid 0 kr.
GebyrerMasser – også obligatoriskeIngen obligatoriske gebyrer
Bonruller12-20 kr. pr. rulleKostpriser med automatisk opfyldning (8 kroner)
FremtidssikretVarierer
Pæn og brugervenlig terminal med touchscreen
Ekstraomkostninger væltet over på dine kunder

Hvad er en Visa Dankort-terminal?

En Visa Dankort-terminal er en enhed der bruges til at behandle korttransaktioner. Terminalen læser de oplysninger, der er kodet på kortet og sender dem videre til den indløsende virksomhed, som derefter sender dem videre til kortudstederen til godkendelse. Hvis transaktionen godkendes, gennemføres den, og pengene overføres til virksomhedens konto.

Stationær terminal vs. trådløs Visa Dankort-terminal

Du kan enten vælge en stationær terminal eller en trådløs terminal, afhængigt af, hvilken slags butik du har. Stationære terminaler kan være et godt valg til butikker, hvor betalingen altid foregår ved kassen. En god mobil terminal kan også være stationær, hvis designet er til det, men den kan også samles op og tages ud til kunden. Dette kan bl.a. være godt på restauranter, hvor man kan tage terminalen hen til kunden hvis der er travlt.

Mange kortterminaler er udstyret med en indbygget bonprinter til udstedelse af kvitteringer. Nogle terminaler understøtter også kontaktløse betalinger, f.eks. Apple Pay eller Android Pay. Kreditkortterminaler er generelt nemme at bruge og er en hurtig og bekvem måde for virksomheder at acceptere kortbetalinger på.

Visa Dankort-terminal pris

En kreditkortterminal kan koste alt mellem 4.000 og 9.000 kr., hvis du vil købe i stedet for at leje. Dette er afhængigt af hvilke funktioner og muligheder du har brug for. De mest grundlæggende Visa Dankort-terminaler giver dig blot mulighed for at behandle kredit- og betalingskorttransaktioner, mens mere avancerede muligheder kan omfatte funktioner som mobilbetalinger, kontaktløse betalinger og endda integration af loyalitetsprogrammer.

Når du vælger en kreditkortterminal, er det vigtigt ikke kun at overveje de indledende omkostninger, men også de løbende gebyrer der er forbundet med behandlingen af transaktioner. Nogle terminaler opkræver et månedligt gebyr, mens andre opkræver et gebyr pr. transaktion og nogle opkræver begge dele.

Du skal også medregne omkostningerne til det tilbehør, du måtte have brug for, f.eks. en printer eller et stativ, hvis dette ikke allerede følger med i aftalen. Ved at tage alle disse omkostninger i betragtning kan du sikre dig, at du vælger den rigtige kreditkortterminal til din virksomhed.

Hvad er fordelene ved at leje Visa Dankort-terminaler?

Der er en række fordele ved at leje en kreditkortterminal i stedet for at købe den. For det første giver leje dig fleksibilitet til at opgradere din terminal i takt med, at nye funktioner og teknologier bliver tilgængelige. Det betyder, at du altid vil have det nyeste og bedste udstyr, hvilket kan være med til at give din virksomhed en unik konkurrencefordel. Hos FLATPAY lejer du terminalen for 0 kr. og har dermed ingen opstartsudgifter.

Derudover kan leje af en terminal spare dig penge i det lange løb, da du ikke behøver at bekymre dig om reparations- eller udskiftningsomkostninger, hvis noget går galt. Og endelig tilbyder mange udlejningsfirmaer kundesupport døgnet rundt, så du kan være sikker på, at der altid er hjælp at hente, hvis du har brug for det.

Når du skal vælge en kreditkortterminal, er leje helt sikkert den rette løsning.

Få et tilbud her

(Kræver en forventet månedlig omsætning på minimum 40.000 kr. på kortterminal)